#6 Life: Albert Heijn Tattoo

#6 Life: Albert Heijn Tattoo

 

 

Onze Albert Heijn Tattoos !

Wat moet je doen als je beste vriend gaat trouwen en besluit naar Amerika te verhuizen!? Natuurlijk, het kan niet anders dan dat je dan matching tattoos neemt.

#friendshiptattoo #omg #bff #ntb !

Dit was een gezamenlijk besluit, wij willen samen een tattoo! Zo kunnen we over 30 jaar niet ontkennen dat we ooit vrienden zijn geweest. Onze vriendschap is enorm sterk en daar kunnen we ons best aan committen.

Wat symboliseert dan echt jullie vriendschap, ga je je dan afvragen.
We willen geen letters, geboorte data, nummers of sterrenbeelden.
Zijn er plekken waar jullie vaak samen kwamen? Ja.. Op de bank met pizza en ijs, de fitforfree en de Albert Heijn.
Niet heel erg inspirerend.. okee nog even verder denken
Zijn er dingen die jullie vaak deden? Ja… Praten, binge watchen, roddelen, foto’s maken, filmpjes maken en drinken.. Veel Veel drinken.
Prosecco, liters en liters prosecco hebben wij geconsumeerd met zijn tweeën.
In onze kleine mini appartementjes in Amsterdam stonden altijd wel een paar (voornamelijk lege) flessen. Ook niet echt heel speciaal allemaal.

Maar waarom moet het speciaal zijn? Deze stomme simpele dingen zijn juist dingen die vriendschap zo mooi maken. We hebben best wat gereisd met zijn tweeën en we hebben best wat mooie plekken gezien maar dat is niet echt iets wat ons definieert.

Toen had Jeroen een heel mooi idee. Altijd wanneer hij weer in Nederland is of als ik hem kom opzoeken hebben we standaard nog steeds die fles prosecco. Prosecco is een soort van geïmplementeerd in het ritueel van turbo bijkletsen. Laten we iets met prosecco doen! Laten we iets doen met die specifieke fles die we altijd drinken.

Zo gezegd, zo gedaan. 


Wij zijn al 10 jaar vriendjes, wij drinken al 10 jaar prosecco en we gaan al 10 jaar naar de Albert Heijn samen. Dat moet gevierd worden! Vorige maand waren wij samen in Thailand en toen hebben we onze #frienshiptattoo vereeuwigd in Bangkok.
Nu hopen wij natuurlijk hier nog een slaatje uit te kunnen slaan met Meneer Heijn! 


– A lifelong free Albert Heijn prosecco?
– Get our names on the bottle?
– 5 minutes free shopping? 


We horen het snel ! To be continued…

Leave a Reply

Close Menu