Tessa Elisabeth Naomi Wowor

Welkom by Strugglife ! 

Mijn naam is Tessa, 26 jaar en in de bloei van mijn leven (zoals alle ‘ouderen’ zeggen). Maar dat wil niet altijd zo voelen.

We komen zoveel shit tegen, twijfels, keuzes, meningen etc in onze twintiger en dertiger jaren. Waar vinden we nou precies wat van. Welke plekken op de wereld willen we nog zien. Waar willen we wonen? Waar willen we gaan werken, wat voor werk willen we eigenlijk doen. Willen we voor onszelf beginnen, maar hoe dan!? 

Willen we een open relatie, willen we monogaam zijn? Hoe gebruik ik mijn sexualiteit? Waarom ben ik niet insta famous? Wat voor tampons zijn goed voor me? Ben ik kinky en extravert of wil ik juist op  de achtergrond blijven?

Al deze topics daar loop ik ook tegen aan, ik leer erover en schrijf daar openlijk over. Voel je vrij om mij te contacteren! 

Momenteel ben ik ”Hotel Training Specialist” en geef ik trainingen in bestaande en nieuw openende hotels. Ook schrijf ik voor deze toffe website: https://pluralpleasure.com/blog/  En ja, ze kopen ook vibrators! Woopwoop! 

Heb jij iemand nodig die je helpt met schrijven/vertalen/trainingen geven? Dan mag je mij altijd contacten.! 

Have an awesome day… Everyday! 

Hugssss,

Tes

 

Close Menu